понедельник, 12 января 2015 г.

Χριστιανική καταστολή των Ελλήνων (και άλλες "ειδωλολατρική") έναντι (της χριστιανικής Ιερά Εξέταση τον τέταρτο αιώνα μέχρι σήμερα):

Χριστιανική καταστολή των Ελλήνων (και άλλες "ειδωλολατρική") έναντι (της χριστιανικής Ιερά Εξέταση τον τέταρτο αιώνα μέχρι σήμερα):

Γ Sec. 150-250 των ειδωλολατρικών αυτοκρατόρων και αντιδραστική τους που προορίζονται να δημιουργήσουν μια νέα θρησκεία, που έσωσε από το θάνατο του χάνονται Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Πήραν τον Ιουδαϊσμό, τρομερά διαστρεβλωμένη, όπως θα έκαναν, πήραν την αιγυπτιακή, βαβυλωνιακή, ελληνικά, περσικά, Χαναανική, φοινικική, Σουμερίων, Ασσυρίων και Ακκαδική μυθολογία των ατομικών στοιχείων, αυτά τα πράγματα είναι καλά αναμεμειγμένα και στο τέλος ήταν, ήταν - Ορθόδοξη ή ορθόδοξη ιουδαιο -kristianoba.

Γ Sec. - Για την πλήρη νομιμοποίηση του Χριστιανισμού το 314 αμέσως, η Χριστιανική Εκκλησία επιτίθεται στους Εθνικούς: Το Διοικητικό Συμβούλιο απαγορεύει ankiris και αίρεση, λέει η Aρτεμις λατρεία της θεάς. Άρτεμις οπαδούς σε όλη την αυτοκρατορία διώκονται και δολοφονούνται. Αυτή ήταν η αρχή της Ορθόδοξης φονταμενταλιστικών πλουτοκρατία.
Γ π.Χ. - 325 μ.Χ. από τον Ρωμαίο Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο η πολιτικολογία-οριακή φανατικός πρόθεση της Νίκαιας συγκάλεσε στην πόλη και έφερε μαζί με το Ορθόδοξο Δόγμα-bukvalisti Ορθόδοξη φανατικούς, Ορθόδοξη θρησκευτική ιεραρχία, αντιδραστική, θεοκράτες. Κωνσταντίνος "ortodokseb της" Ματωμένης συμφωνία που συνάπτεται, ο αυτοκράτορας πολιτική, οικονομική και στρατιωτική τους βοήθεια και εξέφρασε την υποστήριξή του για την καταπολέμηση των Γνωστικών, υποσχέθηκε να βοηθήσει με την καταστροφή των Γνωστικών, η «ορθόδοξη» και αυτός είναι ο αληθινός βασιλιάς και υποκλίθηκε πριν από τον αυτοκράτορα αναγνωρίζεται ως νόμιμη. Γνωστική Χριστιανισμός έγινε «αίρεση και αίρεση», ενώ οι «αιρετικοί και αίρεση" Γνωστικών. Γνωστικοί νομιμοποίησε την ποινή του θανάτου. Ρωμαίοι στρατιώτες mastabit Αυτοκρατορία άρχισε την άσκηση και τη σφαγή Γνωστικοί. Δεκάδες χιλιάδες Γνωστικών.
Γ Sec. - Η μόνη επίσημη θρησκεία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας από τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο το 326 αξιώσεις του Χριστιανισμού. Καταργεί την αδελφότητα των ιερέων του Απόλλωνα και βασανίζει μέχρι θανάτου τους ιερείς του Απόλλωνα. Επίσης, τα ονόματα τους Εθνικούς και καταστρέφει την τοπική ειδωλολατρικών ναών atosi.

Γ Sec. - Για 326 στη μητρική Έλενα Ακολουθώντας τις οδηγίες τους, καταστρέφει το ναό του θεού Ασκληπιού ιατρική Κιλικία και τη θεά Αφροδίτη ναούς στην Ιερουσαλήμ, κ.λπ.

Γ Sec. - 330, ο Κωνσταντίνος κλέβει τους θησαυρούς και τα αγάλματα των Ελλήνων ειδωλολατρικούς ναούς για να γιορτάσουν την Νέα Ρώμη (Κωνσταντινούπολη), τη νέα πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας του.

Γ Sec. - Για 335 Κωνσταντίνος καταστρέφει ειδωλολατρικών ναών στη Μικρά Ασία και την Παλαιστίνη και διατάζει τον Εσταυρωμένο "ειδωλολατρική μάγοι και οι προφήτες." Neoplatonikosi Φιλόσοφος sopatrosi βασανίζονται και πεθαίνουν στα χέρια των Ορθοδόξων.

Γ Sec. - Για 337 στη Γεωργία προέρχεται από νεοφώτιστος στην Ορθόδοξη φανατικός κορίτσι - Νίνο. Νίνο οριακό atsurebs φανατικούς πειρασμούς του βασιλιά, ο βασιλιάς είχε εξαπατηθεί και να γίνει η νέα θρησκεία του σκλάβου. Ο βασιλιάς λέει ότι το μόνο Ορθόδοξο Χριστιανισμό ως επίσημη θρησκεία του κράτους. Νίνο φανατικός στρατός του βασιλιά κηρύττει δημοσίως την ενεργό υποστήριξη της νέας θρησκείας. Όλα τα "παγανιστική" Γεωργιανών που αρνείται να αποδεχθεί τη νέα θρησκεία, βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν. Το ήμισυ του πληθυσμού, η οποία αρνείται να δεχτεί τον Χριστιανισμό και πεθαίνουν μαζικά izhliteba από το στρατό του βασιλιά. Τα σφαγμένα "ειδωλολατρική" ναούς και μνημεία. Το παλιό γεωργιανό (Ιβηρική) "ειδωλολατρική" το 99% των θρησκευτικών χειρόγραφα καταστράφηκαν από τους φανατικούς. Φανατικοί Χριστιανοί απαγορεύουν την παλιά "παγανιστική" σε (Ιβηρική) ημερολογιακές Γεωργιανά, και αντικατέστησε το χριστιανικό ημερολόγιο. Ορθόδοξη Εκκλησία από τα παλιά "ειδωλολατρική" βασιλιάδες (συμπεριλαμβανομένου του μυθικού βασιλιά της Κολχίδας Αιήτη, ο γιος του Ήλιου Solar ΤΙΤΑΝ) ως αιρετικοί αναθεμάτισε. Χριστιανοί λένε ότι μας πήρε ως έθνος, και ότι πριν έγινε φανατικός λατρεία διάβολοι Γεωργία και έζησε σε πνευματικό σκοτάδι. Anathema δίνεται σε όλα τα «παγανιστικά» θεούς, συμπεριλαμβανομένου του μυθικού βασιλιά της Κολχίδας Αιήτη ο πατέρας και ο παππούς σοφός Princess Μήδειας - Ήλιος Ηλιακό Boiler. Μήδεια λένε επίμαχο οδηγό και τις δυνάμεις του κακού.

Γ Sec. - Με τον αυτοκράτορα σε 341 konstasiusi, ο γιος του Κωνσταντίνου, τη δίωξη των "όλους τους προφήτες και τους ελληνιστικούς". Έλληνες από πολλούς είτε στη φυλακή είτε βασανίστηκαν μέχρι θανάτου.

Γ Sec. - Για 346 νέες μεγάλες διώξεις των παγανιστών αρχίζει στην Κωνσταντινούπολη. Πόλη του υπόψη για τα περίφημα ρήτορες libaniuss, ο οποίος κατηγορείται για «μαγεία».

Γ Sec. - Μέχρι 353 άτομα που λάτρευαν τον αυτοκράτορα Κωνστάντιο διατάζει το θάνατο όλων των θεών κτυπά ειδωλολατρική, και προσφέρει θυσίες για να προσκυνήσουν "είδωλα".

Γ Sec. - Να εκδώσει διάταγμα από τον αυτοκράτορα Κωνστάντιο το 354, το οποίο έκλεισε όλα τα παγανιστικά ιερά. Μερικά από αυτά έχουν μετατραπεί σε οίκους ανοχής λειτουργούν ή shebiltsulia και καζίνο. Pagan ιερείς σκοτώθηκαν από τα βέλη. Αυτοκρατορία καίνε βιβλιοθήκες σε διάφορες πόλεις για πρώτη φορά. Καταστράφηκε παγανιστική λογοτεχνία.

Γ Sec. - 356 χρόνια στο διάταγμα του Κωνσταντίνου, και τους ιερείς και την καταστροφή των ειδωλολατρικών ναών kanondeba "ειδωλολατρική" gamopatrva ζωντανός.

Γ Sec. - Για 357 χρόνια χωρίς μαντεία, συμπεριλαμβανομένων αστρολογία και κήρυξε εκτός νόμου και την πρακτική της θανατικής ποινής.

Γ Sec. - Για 359 στα πρώτα στρατόπεδα θανάτου που χτίστηκε skitopolis Ορθοδόξων Χριστιανών σε όλη την αυτοκρατορία, η ειδωλολατρική επιμέλεια για βασανισμό και την εκτέλεση.

Γ Sec. - Για 361 363 χρόνια από τότε που έγινα παγανιστικές λατρείες και θρησκευτική ανοχή και την ανάκτηση, την ειδωλολατρική αυτοκράτορας Φλάβιος Κλαύδιος Τζούλιαν.

Γ Sec. - Ορθόδοξοι Χριστιανοί σκοτώνονται σε 363 από τον αυτοκράτορα Ιουλιανού (26 Ιουνίου).

Γ Sec. - 364 για τον αυτοκράτορα Φλάβιο ioaniusi εντολές για να κάψει τη Βιβλιοθήκη της Αντιόχειας. Στις 11 Σεπτεμβρίου, το αυτοκρατορικό διάταγμα τιμωρείται με θάνατο όλους τους Εθνικούς που λατρεύουν την προγονική τους θεούς και οιωνούς. 4 Φεβρουαρίου 9 Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου 23, ανακοίνωσε τρεις τάξεις, η οποία λαμβάνει χώρα στις ειδωλολατρικούς ναούς και τη δήμευση περιουσιακών στοιχείων που εμπλέκονται στα βασανιστήρια και τη θανατική ποινή σε παγανιστικές τελετές.

Γ Sec. - Με το αυτοκρατορικό διάταγμα 365 (17 Νοεμβρίου) απαγορεύει τις παγανιστικές αξιωματικούς του στρατού να διοικήσει χριστιανική στρατιώτες.

Γ Sec. - Από τον αυτοκράτορα Ουάλη διατάσσει την όλη την ανατολική αυτοκρατορία σε 370 μαζικές διώξεις των παγανιστών. Μεταξύ των πολλών από τα έθνη στην Αντιόχεια, την πρώην κυβερνήτη και η Hilary patrikiusi pidustiusi και οι ιερείς, οι οποίοι τιμωρούνται με θάνατο. Ανατολική Αυτοκρατορία πόλεις πλατείες έκαψαν επιδεικτικά ειδωλολατρική βιβλία. Ο αυτοκράτορας Ιουλιανός ο διωκόμενους (oribasiusi, saliustiusi, pegasiusi κλπ), οι Χριστιανοί φιλόσοφος simonids θαμμένος ζωντανός και ο φιλόσοφος Μάξιμος θα τέμνονται.

Γ Sec. - Μέχρι 372 CE, ο χριστιανός αυτοκράτορας Valenti κυβερνήτης Μικρασιατών και διέταξε να καταστρέψει τα έγγραφα της σοφίας τους.

Γ Sec. - Για 373 χρόνια σε όλες τις μορφές της τέχνης που βγαίνει από την απαγόρευση. Ο όρος "παγανιστική" (Παγανή, ο αγροτικός πληθυσμός), οι Χριστιανοί έχουν εισαχθεί προκειμένου να ταπεινώσει τους ειδωλολάτρες.

Γ Sec. - Για 375 στην Ελλάδα, το ναό του θεού Ασκληπιού στην Επίδαυρο ιατρική κοντά.

Γ Sec. - Για 380, οι χριστιανοί να ασκούν τη θρησκεία τους στη ρωμαϊκή αποκλειστική θρησκεία του κράτους, Φλάβιο Θεοδόσιος, ώστε η χριστιανική αυτοκράτορα, το οποίο ορίζει ότι: «Όλοι οι διαφορετικοί λαοί που εξαρτώνται από εμάς για έλεος και συμπόνια, για να γίνει η χριστιανική θρησκεία , το οποίο οι Ρωμαίοι θεία απόστολος Πέτρος έφερε ". Μη-Χριστιανοί καλούνται «απεχθές, αιρετικοί, ηλίθιο και τυφλή». Ένα άλλο διάταγμα του Θεοδοσίου "τρελό" σε αυτούς που δεν πιστεύουν στο Θεό των Χριστιανών και τα δόγματα της εκκλησίας απαγορεύει κάθε διαφωνία. Ambrosiusi, mediolanis Επίσκοπος αρχίζει πλευρά του στην καταστροφή των ειδωλολατρικών ναών. Χριστιανοί ιερείς κατευθύνουν τον όχλο ενάντια στο ναό της Δήμητρας και να προσπαθήσουμε να λυντσάρει ο δικαστής elevsin nestoriusis και prikusis ieropantebi. Τερματίζει elevsinuri μυστήρια, nestoriusis 95 χρόνια ieropanti λέει ότι η ψυχική (φυσική) κυριαρχούν στην ανθρώπινη φυλή στο σκοτάδι.

Γ Sec. - Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος για το έτος 381 στις 2 Μαΐου να στερήσει τα πολιτικά δικαιώματα των Χριστιανών, οι οποίοι έχουν επιστρέψει στην ειδωλολατρική θρησκεία. Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, η ειδωλολατρική ναοί και βιβλιοθήκες καταστρέφονται και λεηλατούνται. December 21, Θεοδόσιος απαγορεύει απλά να επισκέπτονται τους ναούς των Ελλήνων. Κωνσταντινούπολη θεά Αφροδίτη ναός μετατράπηκε σε ένα πορνείο, και ο ήλιος και οι ναοί της Αρτέμιδος σταθερή. Ο Θεοδόσιος Α ', στερηθεί τα πολιτικά δικαιώματα και την ιδιοκτησία των manikevlebs. Kanondeba manikeveli χριστιανοί που εκτελέστηκαν δημοσίως. Χιλιάδες Ορθόδοξοι ζηλωτές manikevels δημοσίως βασάνισαν και κρέμασαν στο ξύλο.

Γ Sec. - 384 για τη χριστιανική (ορθόδοξη) ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος ο νομάρχης της Πρετόρια, Maternus sinegiuss, χριστιανός, να συνεργάζονται με τους τοπικούς επισκόπους και να καταστρέψουν τα παγανιστικά ιερά εντολή στη Βόρεια Ελλάδα και τη Μικρά Ασία.

Γ Sec. - Για 385-388 χρόνια Maternus sinegiuss φανατικών Ορθόδοξη σύζυγό του για να τον γδάρουν ζωντανό. Επίσκοπος «Αγίου» Μαρκέλλου και η συμμορία του είναι να καταστρέψει χιλιάδες των ειδωλολατρικών ναών, εκκλησάκια και ιερά. Καταστρέφουν ειδωλολατρικών ναών στην Έδεσσα, αλλά και το ναό του Δία (Συρία), ο ναός του Απόλλωνα σε Didim. Ορθόδοξοι Χριστιανοί βασανίζονται και πεθαίνουν κατά χιλιάδες στρατόπεδα θανάτου αθώων ειδωλολατρική skitopolisis.

Γ Sec. - Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος το 386 για την καταστροφή των ειδωλολατρικών ναών.

Γ Sec. - Χριστιανός αυτοκράτορας Θεοδόσιος το 388 για δημόσιες συζητήσεις απαγορεύεται από θρησκευτικά κίνητρα. Το παλιό ρήτορας libaniusi περίφημη Επιστολή του "Pro Ναός" εστάλη στον Θεοδόσιο, με την ελπίδα ότι θα λυπηθεί για το υπόλοιπο των ελληνικών ναών, μήπως τα έθνη.

Γ Sec. - Για όλες τις μη-χριστιανική άποψη του 389-390 δηλώνεται έξω από το νόμο. Από τις ερήμους της Μέσης Ανατολής και της Αιγύπτου με υπερχείλιση πλήθη φανατικών ερημίτες, που καταστρέφουν αγάλματα, βωμούς, βιβλιοθήκες και ειδωλολατρικών ναών, κατά τη στιγμή της τα έθνη προσπάθησαν να λυντσάρει. Θεόφιλος, ο Πατριάρχης alkesandriis ξεκινά Ελλήνων Εθνικών πιο σκληρές διώξεις, ανοικοδόμησε το ναό του Διονύσου, της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που καταστρέφει το ναό του Δία και το ιερατείο ήταν λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τον όχλο της θανάτωσης. Χριστιανική πλήθη μολύνουν ειδωλολατρικές εικόνες.

Γ Sec. - Χριστιανός αυτοκράτορας Θεοδόσιος 391 σε 24 Φεβρουαρίου διάταγμα απαγορεύει όχι μόνο τις επισκέψεις σε ειδωλολατρικών ναών, αλλά και βλέποντας το βανδαλισμό αγάλματα. Ένα νέο σοβαρές διώξεις σε όλη την αυτοκρατορία. Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, ειδωλολάτρες φιλόσοφος Olimpius με την οργάνωση της εξέγερσης και τα outs, τελικά κοντά στο Θεό Σέραπις (Σαραπείο) οχυρώθηκε το ναό. Ισχυρό και επιθετική επίθεση κατά των χριστιανών για να καταλάβουν το κτίριο, καταστρέφοντας αυτό, καίγοντας την περίφημη βιβλιοθήκη και βεβηλώνουν θρησκευτικές εικόνες.

Γ Sec. - Ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος απαγορεύει στις 8 Νοεμβρίου 392 σε όλες τις μη-χριστιανική τελετή και καλεί τους «δεισιδαιμονίες των εθνών" ("gentilicia superstitio»). Νέα μεγάλης κλίμακας διωγμός των εθνών. Οι Θράκη μυστήρια που εκτελούνται, και οι ιερείς να πεθαίνει κάτω από τα βασανιστήρια. Κύπρος τοπικούς επισκόπους, "Άγιος" Επιφάνιος και καταστρέφοντας σχεδόν όλη την ειδωλολατρικό ναό και να σκοτώσει χιλιάδες Εθνικούς Τύχων. Θεά Αφροδίτη τοπικές μυστήρια τελειώνει. Θεοδόσιος διάταγμα λέει: «Εκείνοι που δεν υπακούει στον Πατέρα Επιφανή, δεν έχουν το δικαίωμα να συνεχίσουν να ζουν στο νησί." Οι ειδωλολάτρες διοργανώνει μια εξέγερση εναντίον του αυτοκράτορα της Πέτρας, Αρεόπολη σε ένα μίνι-λεωφορείο στη Γάζα, Μπάαλμπεκ και σε άλλες πόλεις της Μέσης Ανατολής.

Γ Sec. - Για 393 σε pitiuri, aktiurad κήρυξε εκτός νόμου και των Ολυμπιακών Αγώνων.
Γ Sec. - Μέχρι 395 σε δύο χρόνια, τον Ιούλιο και της 7ης Αυγούστου προκαλεί το διάταγμα του 22 εθνών ενάντια στην καταστολή. RUF, ο αυτοκράτορας Φλάβιος Αρκάδιος ευνούχος Πρωθυπουργός βάφτισε τις ορδές των Γότθων (οδήγησε Alarich) στέλνει τους Έλληνες στη χώρα. Οι φανατικοί Χριστιανοί (η συναγωγή των μοναχών) καίγονται σε πολλές πόλεις: Δίον, Δελφοί, megaras, Κόρινθος, peneoss, Άργος, Νεμέας, lokosouras, Σπάρτη, mesenas, pigeleias, Ολυμπία, κ.λπ. Χριστιανικό όχλο καίει ειδωλολατρικών ναών και σκοτώνοντας Ελίνα. Φανατικοί Χριστιανοί καίνε ναό elevsinur, οι ιερείς μαζί (συμπεριλαμβανομένης της ieropant hilarius Mitra).

Γ Sec. - Δεκέμβριος 7 για 396 στο χριστιανός αυτοκράτορας Αρκάδιος Διάταγμα Παγανισμός να αντιμετωπίζεται ως εσχάτη προδοσία. Οι επιζώντες ειδωλολατρικές ιερείς φυλάκιση usjian ζωή.

Γ Sec. - Φλάβιο Αρκάδιος παραγγελίες για 397 στο χριστιανός αυτοκράτορας για να καταστρέψει τα υπόλοιπα ειδωλολατρικούς ναούς.

Γ Sec. - 398 για το τέταρτο έτος στην Καρχηδόνα, "εκκλησία" Συνέλευση απαγορεύει σε όλους, συμπεριλαμβανομένων και των επισκόπων των ειδωλολατρικών βιβλίων. Porpiriusi, επίσκοπος της Γάζας, καταστρέφοντας σχεδόν όλες τις παγανιστικές ναούς της πόλης του (εκτός εννέα από αυτά).

Γ Sec. - Ο αυτοκράτορας Φλάβιος Αρκάδιος 13 Ιουλίου για μια νέα σειρά με τη σειρά της 399 χωριά καταστράφηκαν τις παγανιστικές ναούς.

Γ Sec. - Για 400, ο Επίσκοπος Νικήτα Διόνυσος ο Θεός καταστρέφει τις εκκλησίες και ανάγκασε Vesa βαπτίζει την πλευρά του, σε όλη τη διαδρομή.

Γ Sec. - Με ένα χριστιανικό όχλο της Καρχηδόνας το 401 έθνη και καταστρέφοντας ναούς και κρίνοντας Lynch "είδωλα". Γάζα καθώς και το τοπικό επίσκοπο «Αγίου» porpiriusi στέλνει υποστηρικτές του προσπάθησε να λυντσάρει ειδωλολάτρες και να καταστρέψει τα Ελληνικά ναούς. Χαλκηδόνος Δέκατη πέμπτη Συμβούλιο των Χριστιανών που εξακολουθούν να έχουν μια σχέση με τους Εθνικούς, δηλώνει ότι ακόμα και μετά το θάνατο περίπτωση που η εκκλησία να παραδοθεί και ανάθεμα.

Γ Sec. - Για 405 στο κεφάλι του στα σύννεφα μοναχούς του Αγίου Μπαστούνια Ιωάννης ο Χρυσόστομος natsrispereb και σιδήρου ράβδο Ένοπλοι εντολές να καταστρέψει τα "είδωλα" σε όλη την Παλαιστίνη.

Γ Sec. - Για 406 Ιωάννης ο Χρυσόστομος συλλέγει κεφαλαίων από τις πλούσιες χριστιανικές γυναίκες για να παρέχει οικονομικά για την καταστροφή των Ελληνικών ναών. Θεά Αρτέμιδος στην Έφεσο διατάζει την καταστροφή του ναού. Σαλαμίνα, Κύπρος, "Άγιος" Επιφάνιος και τις διώξεις των παγανιστών και τους ναούς και ιερά συνεχίσουν evtikhi πλήρη καταστροφή.

Γ Sec. - Για 407 χρόνια σε μη-χριστιανική λατρεία διάταγμα απαγορεύει όλες τις μορφές και πάλι.

Γ Sec. - Με 408 στις εντολές της Δυτικής και Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκράτορα Ονωρίου Ρωμαίου αυτοκράτορα Αρκάδιο που έχουν καταστρέψει τις παγανιστικές ναούς ή γλυπτά ή θα πρέπει να κατάσχονται. Ιδιωτική ιδιοκτησία των παγανιστικών γλυπτό έχει κηρυχθεί εκτός νόμου. Τοπικές επίσκοποι διώκονται ειδωλολάτρες. Οι δικαστές, οι οποίοι δείχνουν συμπόνια προς τους Εθνικούς διώκονται επίσης.

Γ Sec. - Για 409 σε ένα άλλο διάταγμα, και πάλι, την αστρολογία και μαντείες σε όλες τις άλλες μορφές παράνομου και τιμωρείται με θάνατο ανακοινωθεί.

Γ Sec. - Για 415 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, χριστιανική όχλος επιτέθηκε Εβραίους με Επίσκοπος Κύριλλος, σκοτώνοντας τους και βασανίστηκε ο φιλόσοφος και αστρονόμος σκοτώνουν τις γυναίκες hepatias. Μέρη του σώματος του σε δημόσιους δρόμους και τελικά έκαψε τα βιβλία του δείχνουν έναν όχλο της Αλεξάνδρειας με ένα μέρος που λέγεται sunaroni. Στις 30 Αυγούστου, μια νέα Βόρειας Αφρικής καταστολή εις βάρος όλων των ειδωλολάτρης ιερεύς, που σταύρωσαν ή κάηκαν ζωντανοί ή atsvamen.

Γ Sec. - Για 416 στα ipatiusi ανακριτή, το «ξίφος του Θεού», σκοτώνοντας τους Εθνικούς. 7 Δεκεμβρίου μη-Χριστιανοί στην Κωνσταντινούπολη αξιωματικών, των δημοσίων υπαλλήλων και των δικαστών στο χέρι Χριστιανοί πεθαίνουν.

Γ Sec. - Για 423 ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος Β 'στο 8 Ιουνίου η ειδωλολατρική θρησκεία δεν είναι τίποτα περισσότερο από «δαίμονα λατρείας" και παραγγελίες όλα τα έθνη, που λατρεύονταν και άλλοι θεοί, και να φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν για Έψιλον.

Γ Sec. - Η θεά Αθηνά ναός στην Ακρόπολη ακυρωθεί για 429, Αθήνα ειδωλολάτρες διώκονται.

Γ Sec. - Για 435 Θεοδοσίου Β 'της 14ης Νοεμβρίου σειρά των ανασκολοπίζεται «ειδωλολάτρες» και «αιρετικούς».

Γ Sec. - Να εκδώσει νέο διάταγμα του Θεοδοσίου το 438, όπου και ονομάστηκε πρόσφατα η επιδημία πανώλης των εθνών "ειδωλολατρία".

Γ Sec. - Για 440 με 450 χρόνια από το χριστιανικό όχλο καταστρέφει τις παγανιστικές ναούς, οβελίσκους, ιερά και βωμούς στην Αθήνα, τον Όλυμπο και σε άλλες ελληνικές πόλεις.

Γ Sec. - Ότι όλοι οι μη-χριστιανικά βιβλία, οι παραγγελίες για 448 στο δεύτερο Θεοδόσιος κάηκε στην πυρά.

Γ Sec. - Για 450 σε aprodisiasis (η θεά Αφροδίτη Πόλη) Όλα ναός, που καταστράφηκε από έναν όχλο των χριστιανών, η βιβλιοθήκη κάηκε. Η πόλη μετονομάστηκε και μετονομάστηκε stauropolisi (Cross Πόλη).
                       
Γ Sec. - Για 451 χρόνια στην χριστιανός αυτοκράτορας Θεοδόσιος Β στις 4 Νοεμβρίου διάταγμα τονίζει ότι «ειδωλολατρία» στο θάνατο.

Γ Sec. - Για 457 491 χρόνια από τότε που έγινα μια ειδωλολατρική διώξεις sporadikuli Ανατολική Αυτοκρατορία. Ο γιατρός και φιλόσοφος James hesiusi Χριστιανοί βασανίζονται και πεθαίνουν χέρι. Severianusi, herestiosi, Ζωσιμά, Ισίδωρος και άλλοι βασανίστηκαν μέχρι θανάτου. Προσήλυτος Kono και οι οπαδοί του κατέστρεψαν τα Ίμβρο Εθνικούς το νησί. Ο Δίας κατέστρεψε τους οπαδούς της Κύπρος.

Γ Sec. - Για τα περισσότερα από τα έθνη της Μικράς Ασίας το 482-488 Χριστιανοί δολοφονία, απελπισμένη εξέγερση εναντίον του αυτοκράτορα και την εκκλησία.

Γ Sec. - Για 486 χρόνια στην Αίγυπτο, οι χριστιανοί να βρουν τα "υπόγεια" ειδωλολατρικό ιερείς βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν.

Γ Sec. - Για 515 το Βάπτισμα γίνεται υποχρεωτική, ακόμη και για εκείνους από εσάς που είπε ότι είναι Χριστιανός. Anastasiusi εθνικός αυτοκράτορας διατάζει τη θανατική ποινή στον αραβικό zoara πόλη και την τοπική καταστροφή του ναού του Θεού teandritesis.

Γ Sec. - Με χριστιανός αυτοκράτορας Ιουστινιανός σε 528 απαγορεύει Αντιόχεια "εναλλακτική λύση" για τους Αγώνες. Περαιτέρω, διατάσσει τη φωτιά, σταύρωση, τα άγρια θηρία και σιδήρου lurmnebit τραυματίες από τη ρήξη της θανατικής ποινής στη ζωή, οι άνθρωποι που πραγματοποιούν την πρακτική του «βουντού, μαγεία, μαγεία και ειδωλολατρία» και απαγορεύει την παγανιστική φιλοσοφία.

Γ Sec. - Με χριστιανός αυτοκράτορας Ιουστινιανός το 529 ακυρώνει την Ακαδημία Αθηνών Φιλοσοφική, και η δήμευση της περιουσίας του και φροντίζει να παραδώσει τους θησαυρούς της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Γ Sec. - Για 532 στην Ορθόδοξη ανακριτή Ιωάννη aziakusi, φανατικών μοναχός, οδηγεί μια σταυροφορία ενάντια στους παγανιστές της Μικράς Ασίας.

Γ Sec. Με χριστιανός αυτοκράτορας Ιουστινιανός το 542 επιτρέπει ο ανακριτής ioaniss "βάπτισε" και "νεοφώτιστων" Φρυγία, Λυδία πόρτα και ειδωλολάτρες. Η σταυροφορία 35 ετών σε 99 χριστιανικές εκκλησίες και μοναστήρια καταστράφηκαν 12 ειδωλολατρικών ναών και βωμών είναι χτισμένα στο σωστό μέρος.

Γ Sec. - 546 για τη δολοφονία εκατοντάδων εθνών, την πρωτοβουλία ανακριτή ioanisis.

Γ Sec. - Με χριστιανός αυτοκράτορας Ιουστινιανός το 556 στέλνει ο ανακριτής amantiuss πάει στην Αντιόχεια, για να βρει, τη σύλληψη και τα βασανιστήρια και την σφαγή την τελευταία από τις φλόγες για να καταστρέψει όλα τα έθνη της ιδιωτικής βιβλιοθήκης ειδωλολατρική.

Γ Sec. - Για τις μαζικές συλλήψεις και βασανιστήρια σκοτώνοντας 562 σε όλο ειδωλολατρική Αθήνα, την Αντιόχεια, την Παλμύρα και την Κωνσταντινούπολη.

Γ Sec. - Για 578-582 χρόνια, η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, που γίνεται τα τελευταία ειδωλολατρική Εθνικούς Ηλιουπόλεως μαζικής σταύρωση και την καταστροφή.

Γ Sec. - Για το μυστικό ναός του Δία καταστράφηκε 580 στη χριστιανική Ιεράς Εξέτασης στην Αντιόχεια. Ιερέας πραγματοποιεί αυτοκτονία, και άλλα ειδωλολάτρες συνέλαβαν. Συνελήφθη, βασανίστηκε και στάλθηκε στην Κωνσταντινούπολη, συμπεριλαμβανομένου του anatoliuss Υποδιοικητής να τους ενώπιον του δικαστηρίου. Πεθαίνουν και έκλεισε usjian ευπρόσδεκτη, αλλά δεν θέλουν να τον δουν, και τελικά σταυρώθηκε atsvamen άγρια θηρία. Πτώματα τους δείχνουν δημόσια επιδεικτικά το χριστιανικό όχλο, και στη συνέχεια θάβονται χωρίς να λαμβάνεται υπόψη για τα σκουπίδια της πόλης.

Γ Sec. - Για 583, ο αυτοκράτορας Μαυρίκιος είχε αρχίσει ένα νέο κύμα διώξεων των Ελλήνων.

Γ Sec. - Για 590 στους χριστιανούς της Ανατολής "εξηγήσει" ειδωλολατρική συνωμοσίες. Εθνικοί θα πέσει πάνω στο νέο κύμα εκτελέσεων και βασανιστηρίων.

Γ Sec. - Με 591 Ορθόδοξη φανατικούς και σωβινιστές platted στο δόγμα, το οποίο λέει ότι αν η Μαρία Μαγδαληνή (σύζυγος του Ιησού Χριστού) ήταν μια πόρνη, αλλά αυτό είναι ένα ψέμα.

Γ Sec. - Με 804 έθνη στάσης μια εξέγερση στην lakoniis konstantinolis tarasiusis και τους οπαδούς του εναντίον του Πατριάρχη, που θέλουν να αναγκάσουν "μετατροπή" τους.

Γ Sec. - Για 950-988 χρόνια, η αρμενική δύναμη "Άγιος" της Nikon, απειλή "akristianebs" lakoniis έθνη.

Γ Sec. - Για 979 στο Κίεβο στη Ρωσία εισβολή των Βυζαντινών Ορθόδοξων ιεραποστολών προσήλυτοι. Κίεβο Βλαντιμίρ η Ρωσική Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη στους στόχους του πολιτικές σκοπιμότητες-οριακός. Βαπτίσθηκε τη σειρά του Βλαντιμίρ, οι παγανιστικές Σλάβοι στρατιώτες υπό την απειλή όπλου, παγωμένα ποτάμια απελάθηκε, όπου ανάγκασε τους βυζαντινούς ιεραποστόλους βαφτίστηκε. Βλαντιμίρ στρατιώτες καταστροφή ειδωλολατρικών ναών και οβελίσκους. Παλιά σλαβική αλφάβητο αντικατέστησε προσήλυτοι τους βυζαντινή runikuli εφεύρουν ένα νέο "κυριλλικό" αλφάβητο. Pagan Σλάβοι, οι οποίοι αρνούνται να αποδεχθούν τη νέα θρησκεία, ο Βλαντιμίρ και Βυζαντινούς στρατιώτες βασάνισαν και σκότωσαν Ιερά Εξέταση. Καταστράφηκε το ένα τρίτο του ρωσικού πληθυσμού.

Γ Sec. - Για την παγανιστική Σλάβους το 1722 και τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία αφόρισε τον «Staroobriadtsebi" διοργανώνει μια εξέγερση, αλλά κερδίζουν. Ορθόδοξη Ιερά Εξέταση φυλακισμένοι αντάρτες ναούς, πύλες και ukhergaven ζωντανή έγκαυμα.

Γ Sec. - Από 17 Μαΐου, 2013 στη Γεωργία, Τιφλίδα, Πλατεία Ελευθερίας, ΜΚΟ, ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοσιογράφοι διοργανώνουν διαδήλωση ενάντια στην ομοφοβία. Ορθόδοξη Εκκλησία της Γεωργίας ενορία εμπνέει ιδέες και θρησκευτικά φανατικούς εξτρεμιστές και τρομοκρατικές οργισμένο όχλο επιτέθηκαν σε ένα ράλι 40 000 περίπου έως 40 συμμετέχοντες.

Υ.Γ. Χριστιανική mezopobia, της ξενοφοβίας, της ομοφοβίας και του ρατσισμού είναι 1.864 χρόνια παλιό. Στην εποχή της χριστιανικής κακοφωνία, παραπληροφόρηση και την τυφλή πίστη στην αποθέωση της εποχής.

Комментариев нет:

Отправить комментарий